Sustav edukacija
za ljudske resurse

Olakšava stvaranje plana eksternih edukacija i praćenje internih edukacija vezanih uz radne zadatke. Namijenjen je HR menadžerima ili osobama odgovornim za ljudske resurse.

Povezan je s modulom praćenja radne uspješnosti i s anketiranjem (procjene 360°) na temelju čijih rezultata sustav predlaže moguće edukacije, a HR menadžer ih postavlja u kalendar. Vrijeme, mjesto i polaznici se automatski pridodaju određenoj edukaciji.

Sustav edukacija omogućuje:

• povezivanje i analizu rezultata radne uspješnosti i anketa
• predlaganje edukacija
• automatsko dodavanje mjesta, vremena i polaznika edukacije
• slanje materijala za učenje polaznicima

Inicijalne edukacije prilikom zapošljavanja

Inicijalne edukacije namijenjene su novim zaposlenicima s ciljem osposobljavanja radnika. Edukacije upoznaju novog zaposlenika s tvrtkom i njenim proizvodima ili uslugama i objašnjavaju procedure rada.
Specifične su za pojedini posao i automatski se dodjeljuju zaposleniku putem elektronske pošte. Korisnik ju može pridružiti obrascu za prijavu, dodijeliti ju zaposleniku ili sam definirati njeno automatsko slanje, ovisno o potrebama i vrsti posla.

Specifične edukacije tijekom rada

Nakon što je radnik ocijenjen kroz praćenje radnog učinka, sustav automatski predlaže edukacije sukladno već prikupljenim rezultatima procjena, međusobnih procjena između zaposlenika i sl.
Radnik (ili grupa radnika) može se educirati zbog promocije na višu poziciju, zadržavanje na istoj poziciji ili jednostavno usvajanje znanje koja mu nedostaju. Ako zaposlenik ne poboljša svoj učinak i nakon edukacija, sustav nudi rješenja premještaja, democije ili specifičnih edukacija.

Tu nije kraj! Pogledajte naše ostale usluge.

Pitajte nas sve što Vas zanima!

Niste razumjeli tko, što ili kako testira te kako unaprijediti cijeli proces rada? Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam sve objasniti! Putem e-maila: info@selekcija.hr ili putem naših telefona.

Stojimo Vam na raspolaganju!

Unutar 2 sata smo Vam na raspolaganju od 06.00 do 00.00, a unutar 6 sati od 00.00 do 06.00!
Telefonski smo uvijek tu za Vas!

Postanite naš partner!

Ako ste psiholog ili HR stručnjak, profesionalno se bavite ljudskim resursima i pomažete drugim tvrtkama u njihovom rastu i razvoju, obratite nam se i postanite naš partner!

eu projekt
eu projekt
Nadogradnja internet stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost tvrtke Selekcija d.o.o.

Više informacija o projektu možete pronaći na sljedećoj poveznici.