UVJETI KORIŠTENJA

 

UVODNE ODREDBE I DEFINICIJE

Ovim uvjetima korištenja (“Uvjeti korištenja”) regulira se pristup i korištenje internetske stranice www.online.selekcija.hr i www.selekcija.hr. Svaka osoba koja pristupi stranici prihvaća Uvjete korištenja. Uvjeti korištenja podložni su promjenama, a Vaše korištenje stranice podliježe trenutno važećim Uvjetima korištenja. Ukoliko se ne slažete s Uvjetima korištenja, molimo Vas da ne koristite internetsku stranicu.

“Poslodavac” je pojam koji se u smislu ovih Uvjeta korištenja odnosi na svaku fizičku i/ili pravnu osobu koja koristi stranicu www.online.selekcija.hr u svrhu pronalaska izvođača i/ili izvršitelja za određeno radno mjesto.

“Posloprimac” je pojam koji se u smislu ovih Uvjeta korištenja odnosi na svaku fizičku osobu koja koristi stranicu www.online.selekcija.hr kao posrednika pri zapošljavanju.

 

KORIŠTENJE INTERNETSKE STRANICE

Ovim putem dobrovoljno prihvaćate Uvjete korištenja. Ukoliko Vam je dodijeljena korisnička identifikacijska šifra, lozinka ili neki drugi podatak koji je dio sigurnosnih postupaka, dobivene informacije morate čuvati i ne smijete ih dodjeljivati trećim stranama. Svaki korisnik stranice dužan je koristiti sadržaj i usluge stranice u skladu s Uvjetima korištenja. Također, svaki korisnik se obvezuje ne prikupljati i obrađivati nikakav tip osjetljivih informacija. Ukoliko utvrdimo da se niste pridržavali odredbi Uvjeta korištenja, zadržavamo pravo onesposobljavanja Vaše korisničke identifikacijske šifre i/ili lozinke.

 

SADRŽAJ

Selekcija.hr ne odgovara niti jamči za točnost informacija koje je pribavio Posloprimac (osobni podaci, kontakti, kvalifikacije, certifikati i sl.). Također, ne odgovaramo za podatke koji su navedeni u oglasima Poslodavca. Stranica može sadržavati poveznice na druge stranice. Selekcija.hr ne odgovara za sigurnost, zaštitu podataka i sadržaj tih stranica. Selekcija.hr zadržava pravo na micanje i mijenjanje sadržaja na stranici bez prethodne najave.

 

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Prikupljanje i korištenje osobnih podataka regulirano je Pravilima privatnosti čije su odredbe dostupne na: Politika privatnosti

 

AUTORSKA PRAVA

Izgled stranice, kao i njen sadržaj i sl. autorsko su djelo u vlasništvu Selekcija.hr te su kao takva zaštićena važećim Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima.

 

PRAVO I NADLEŽNOST

Na ove Uvjete korištenja primjenjuje se hrvatsko zakonodavstvo.