OGLASI, PRIKUPLJANJE I PROCJENA KANDIDATA
(Putem ATS platforme)

Olakšajte si proces traženja
kvalitetnog radnika

Usluga za mikro i male poduzetnike

Postupak odabira kandidata možete kontrolirati u mjeri koja vama najviše odgovara. U samo nekim ili svim dijelovima, transparentno, od početka do kraja, s pristupnim podacima koji omogućuju potpunu kontrolu natječaja od objave oglasa do zaposlenja.
Prepustite nama ili kontrolirajte sami, po želji:

- sastavljanje teksta oglasa ili preporuku teksta koji privlači veći broj kandidata
- objave oglasa na svim portalima ili objave na portalima koje vi želite
- vođenje kampanja na društvenim mrežama (npr. Facebook kampanja) ili bez društvenih mreža!
- uvid u prijave sa svih platfomi na jednom mjestu, u realnom vremenu.
- komunikaciju s kandidatima (Facebook kandidati zahtijevaju dodatnu pažnju od 0-24 sata :))
- analizu životopisa svih prijavljenih kandidata i odabir kandidata za intervju
- preporuke za psihološka testiranja ili bez njih!
- preporuke za završni krug intervjua / preporuke za zaposlenje
- tekst zahvale prijavljenim kandidatima

Također nudimo i mogućnost najma softvera/ talent platforme: PROFESSIONAL – SME

18

Godina iskustva

3121

Zaposlenih radnika

29148

Testiranih kandidata

PREDNOSTI NAŠEG ATS SUSTAVA

Objava oglasa za posao u 2-3 minute na svim portalima

Objava oglasa za posao može biti jednostavnija! Nudimo Vam gotove tekstualne predloške za natječaje. Možete ih jednostavno mijenjati i objaviti na svim važnijim portalima za posao. Objaviti možete doslovno u nekoliko minuta. Ako ste ikada ispunjavali PR obrazac za HZZ, znat ćete koliki je to gubitak vremena i o čemu govorimo!  Dodatni bonus su besplatne objave na novim portalima za posao kao što je npr. Jooble.

Prikupljanje prijava sa svih portala na jednom mjestu

Odmah nakon objave oglasa, prijave kandidata sa svih portala uredno se spremaju u jednu skupinu iz koje je moguće slati grupne poruke, testirati i ocjenjivati kandidate, gledati video-odgovore, voditi intervjue uživo, provjeravati komunikaciju s kandidatima i sl. Više ne morate imati pretrpan mailbox ili deset različitih Excel tablica jer je sve sortirano i čeka vrijeme za pregled i odabir kandidata – sve na jednom mjestu! Više nema izgubljenih ili zaboravljenih kandidata!

ats

Online testiranje kandidata

Možete testirati kandidate bez obzira gdje se nalaze, a opcija slikanja i snimanja osigurava vas od potencijalnih prevara. Sve u skladu s GDPR-om! Testiramo s upitnicima i testovima koji su konstruirani znanstvenim psihometrijskim metodama i provjereni na tisućama kandidata u stvarnim selekcijskim postupcima, za prava radna mjesta, tijekom nekoliko godina. Uz mentorstvo doktora znanosti iz područja psihomerije s dva hrvatska sveučilišta.

ats

Online intervjui i snimanja video odgovora kandidata

U Selekcija.hr sustavu postoje sve vrste online intervjua koje možete zamisliti i svi su neograničeni po broju sudionika i trajanju, a samo moderator, tj. onaj tko poziva na intervju ulazi sa šifrom, ostali jednostavno kliknu na link! Postoje mogućnosti sljedećih intervjua: Video intervjui s kandidatom, konferencijski video intervjui, online video nadgledanje i praćenje tijeka rješavanja testova uz mogućnost glasovnih ili pismenih upozorenja kandidatima i video odgovori. Ako netko ipak ne može gubiti vrijeme na svim intervjuima, postoji mogućnost slanja pitanja na koja kandidati jednostavno, u nekoliko klikova, snimaju video-odgovore u sustavu Selekcija.hr, a Vi ih gledate kad stignete. Prednost je što video-odgovore ne morate gledati u cijelosti. Primjerice, ako ste već u prvih par sekundi shvatili da kandidat nije za Vas. Također, video-odgovori su prikazani po pitanjima koja ste prethodno upisali sami ili ste ih odabrali s popisa od 300 predloženih pitanja za intervju. Jednostavno i lako, a donosi puno!

Izvješća, ocjene i pitanja za intervju

Sustav Selekcija.hr nudi prilagođena izvješća za određene pozicije u tvrtki. Psiholog dobiva izvješće s profesionalnim interpretacijama i stručnim prikazima rezultata, dok npr. poslovođe mogu dobiti jednostavnije tekstualne opise kandidata. Za intervjue uživo ponuđena su pitanja koja proizlaze iz rezultata testiranja. Ta pitanja automatski mogu ući u obrasce za upisivanje odgovora tijekom intervjua. Na istom mjestu upisuje se željena plaća, ocjene, komentari i sl.

Komunikacija s kandidatima uz predloške

Uz naše predloške, kandidatima možete slati poruke, pozive za testiranja ili zahvalnice! Poruke možete lako mijenjati i spremati za druge natječaje. Osim toga, možete slati automatizirane podsjetnike kandidatima koji nisu riješili testove, slati poruke o krajnjem roku za testiranje ili slati zahvalnice za sudjelovanje na natječaju. Uz to, automatski vam se prikazuje status poruke. Tako ćete znati je li kandidat dobio i otvorio poruku pa u skladu s tim možete dalje postupati.

Objavite besplatno oglas za posao