26. godišnja konferencija hrvatskih psihologa – štand Selekcija.hr

konferencija hrvatskih psihologa

Sudjelovali smo na 26. godišnjoj konferenciji psihologa te iskoristili priliku da kolegama psiholozima približimo korištenje tehnologije u području organizacijske psihologije. Na našem štandu bila je izložena platforma online.selekcija.hr. Zainteresirani kolege s platformom su se mogli upoznati preko tableta te vidjeti koje sve mogućnosti nudi (od objave natječaja, praćenja kandidata, komunikacije s njima, testiranja do anketiranja). Mogli su kreirati skupine, pregledati testove, poslati pozivnice za testiranje, rješavati testove, vidjeti rezultate testiranja… Naravno, naš mali tim tri dana je neumorno stajao kraj štanda, odgovarao na sva pitanja i prezentirao sustav kolegama koji nisu skrivali svoje oduševljenje.

stand

Veseli štand Selekcije.hr bilo je teško zaobići. Promotivni materijali plijenili su veliku pažnju svih, ne samo organizacijskih psihologa. Uz promotivni materijal bilo je nemoguće zaobići pozitivnu energiju i vedar duh naše nasmiješene ekipe.

prez1
prez2
prez3
prez4

…a i mi smo iskoristili priliku da se slikamo s nekima od „faca“ u našoj struci…

prez5
prez6

Kako bi naše predstavljanje bilo potpuno na 26. konferenciji psihologa kroz usmena izlaganja predstavili smo tri testa (jedan kognitivni i dva upitnika ličnosti). Na naše testove ponosni smo jednako koliko i na cijeli online susta. Na njihovoj izradi radimo zadnjih nekoliko godina, rezultate testova statistički obrađujemo, analiziramo te normiramo na velikim selekcijskim uzorcima. Iako imamo nekoliko testova koji imaju svoju konačnu formu, naš rad na istim i novim testovima ne staje. Uvijek se može napraviti više i bolje, stoga nastavljamo razvijati testove koji služe selekcijskim i predselekcijskim svrhama.

prez7

Pozdrav s 26. konferencije hrvatskih psihologa i vidimo se sljedeće godine, s još boljim sustavom i još više testova…i još više tableta ?

prez8