Jednostavni online intervjui prije zapošljavanja

online intervjui

Kvalitetna selekcija nikad ne ide bez intervjua. Provedite ga sigurno, unatoč pandemiji COVID-19. U današnje vrijeme nije teško!

Reagirali smo na potrebu HR stručnjaka i implementirali video intervju u naš sustav. Online poslovna komunikacija postala je nevjerojatno jednostavna. Tek je nekoliko klikova potrebno za organiziranje video razgovora. Doslovno! I nema veze što ni intervjueri nisu u istoj prostoriji. Bitno je samo da se u isto vrijeme okupe pred svojim računalima, laptopima ili pametnim telefonima. Jednostavno, organizirajte video intervju ili video konferenciju, pozovite koga želite i sve važne razgovore obavite bez ikakvih komplikacija! Kandidatima čak ni šifre nisu potrebne, samo vaš poziv!
Dakle, da biste izbjegli nepotrebne troškove zapošljavanja krive osobe, popričajte s njom prije donošenja ikakvih odluka. Dogovorite online razgovor sa svakim kandidatom pojedinačno ili s više njih u isto vrijeme. Razgovarajte neograničeno! Na video druženje pozovite i kolege na čiju se procjenu inače oslanjate. Ostvarite video kontakt s budućim zaposlenicima. Upoznajte se u virtualnom okruženju, prije zajedničkih poslovnih pothvata.

Nove generacije na tržištu rada odrasle su uz digitalnu tehnologiju.

Približite im se i procijenite ih u istom okruženju. Zamislite samo svog potencijalnog budućeg zaposlenika. Uz odgovarajuće kognitivne kapacitete, strukturu ličnosti, profesionalne stilove i radne vrijednosti, sasvim sigurno želite vidjeti i kako sam sebe prezentira. Možda vas zanima kako će ostvariti kontakt s vama. Sluša li druge dok pričaju? Kakve znakove neverbalno šalje? Kako reagira i kako se snalazi u komunikaciji? Sve su to stvari koje ne treba zanemariti. Srećom, i udaljeno se mogu procijeniti.
Ostanite povezani. Komunicirajte. Naši one-click video intervjui omogućuju vam iznimno jednostavnu online interakciju s drugima. Stupite u kontakt sa svojim kandidatima, radnicima i kolegama iz sigurnosti doma. Ne dajte da posao pati i ne bježite od kontakta zbog virusa. Ne zaustavljajte posao zbog straha od zaraze. Ne ukidajte sastanke zbog ostanka doma. Samo se prilagodite. Selekcija.hr zna kako.

Držite se kvalitetne i sigurne selekcije. Naša digitalna rješenja čekaju na vas.